GOLFMK7
GOLFMK6
GOLFMKV
VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com



Go Back   VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com > Members List


tdream1 tdream1 is offline

FIA GT Newbie

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. tdream1
    04-14-2014 11:25 PM
    tdream1
    Hi Michael,

    Thanks for the reply. Yeah, it's driving me crazy. I think it's fixed and then out of nowhere, it starts doing it again. Hopefully the new intake will eliminate the issue. I'll also have the other piping checked while I'm there. Hopefully we find a solution.

    -Scotty
  2. MichaelGTi
    04-14-2014 08:42 PM
    MichaelGTi
    Hi,

    No not yet...first they blamed the dv relocate so I removed it and nothing changed. I did find the TOP coupling to the intercooler had popped loose, I fixed that and instantly ran better. Was ok for a few days then started doing it again, but very randomly and not nearly as bad as before, and only after it has been driven for a while, aprox 30 minutes or more, and again not always which is what baffles me because its hard to pinpoint it.
    I'm monitoring it and hoping it gets worse so they can actually find something wrong lol.

    Michael

About Me

  • About tdream1
    Car
    2010 CW GTI
    Location
    MA
  • Signature
    APR K04 3.1 - Coolingmist CMGS water/meth controller running dual nozzles and trunk mounted tank - Nuespeed TOP - All 3 UNIbraces - Unitronic CAI with DV relocation kit using DV+ on REV C - 034 RSB - RSR clutch - APR IC - APR cast downpipe -Fluidampr Pulley - Golf R LED tails - Custom OCC - Michelin PSS mounted on Nuespeed RSe12s and too many other things to list.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 02:55 PM
  • Join Date: 07-07-2010
  • Referrals: 0

All times are GMT -4. The time now is 08:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.