GOLFMK7
GOLFMK6
GOLFMKV
VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com



Go Back   VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com > Technical Topics > Golf R 2.0T Engine / Drivetrain / Exhaust / Tunes


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-15-2013, 10:17 PM   #1
Volusia
Go Kart Newbie
 
Volusia's Avatar
 
Drives: 12' MKVI R
Join Date: Oct 2013
Location: IL
Posts: 32
CEL Help

I had a 42dd downpipe and Magnaflow cb installed yesterday and got cel, took it to a local Autozone and found out it's P0010(camshaft position sensor). Could this be related to install error? I mean I threw on a RAI spacer(CCTA btw) so I was ready to play with different size jets and stuff but the code P0010 got nothing to do with O2 sensor reading.
Just coincidence? any ideas?
Volusia is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2013, 11:18 AM   #2
Volusia
Go Kart Newbie
 
Volusia's Avatar
 
Drives: 12' MKVI R
Join Date: Oct 2013
Location: IL
Posts: 32
weird thing is car idles,runs fine...
Volusia is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 05:36 PM   #3
Volusia
Go Kart Newbie
 
Volusia's Avatar
 
Drives: 12' MKVI R
Join Date: Oct 2013
Location: IL
Posts: 32
I guess it is camshaft position sensor. That little plastic tab got bent during dp install and it is barely held together with the rest..
Here is what it look like
Name:  photo (6).JPG
Views: 163
Size:  82.6 KB
a noob mistake I guess..
Volusia is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.