GOLFMK7
GOLFMK6
GOLFMKV
VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com



Go Back   VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com > Technical Topics > GTI 2.0T Engine / Drivetrain / Exhaust / Tunes


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-30-2017, 02:43 PM   #29
fbgmoney
Ready to race!
 
Drives: 2014 CW GTI DSG
Join Date: Apr 2014
Location: Long Island
Posts: 24
Quote:
Originally Posted by rasetsu View Post
My issue was eventually narrowed down to high pressure fuel pump. Got it replaced and hasn't happened again since. *knock on wood*
Thanks for the update. Seems like a handful of people reporting this, but I haven't seen anything on the issue being resolved.

Did this ever become a recurring issue or was it a one time thing?
fbgmoney is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2017, 03:49 PM   #30
rasetsu
Rally Car Newbie
 
Drives: 2011 GTI, 2014 RS 5, 2005 STi
Join Date: Aug 2011
Location: Frisco, TX
Posts: 284
Quote:
Originally Posted by fbgmoney View Post
Thanks for the update. Seems like a handful of people reporting this, but I haven't seen anything on the issue being resolved.

Did this ever become a recurring issue or was it a one time thing?
Just one time fortunately
rasetsu is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.