GOLFMK7
GOLFMK6
GOLFMKV
VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com



Go Back   VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com > Volkswagen GTI / Golf Topics > GTI & Golf MKVI General Discussions


 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-14-2011, 01:42 PM   #11
btvlss
Newbie
 
Drives: 2011 GTI
Join Date: Jul 2011
Location: Texas
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by sethmark View Post
Again, I know for CERTAIN that VW has the problem on their radar.

Question for those that are having the problem, does it seem to be only when the car has been driven then has sat for a couple of hours or is the problem random?
It always happened when the car was neither hot nor cold. The last time it happened to me I drove for about 5 minutes, shut the car off to go into a store, and when I came back out to start it the rpms were hovering around 300 for a few seconds before it died.
Every time it was a similar story. The frequency of it occurring increased with time. During the 3rd visit to the service department they were able to replicate it many times and it even did it on start up after they "fixed" it and I came to pick it up!
btvlss is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.