GOLFMK7
GOLFMK6
GOLFMKV
VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com



Go Back   VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com > Volkswagen GTI / Golf Topics > VW Golf R Forum


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-13-2012, 12:51 AM   #15
Boobslappy
Drag Race Newbie
 
Boobslappy's Avatar
 
Drives: 2012 CSG R
Join Date: Apr 2012
Location: Northern IL
Posts: 49
Quote:
Originally Posted by -yz- View Post
Ok so I did everything as told in this thread tonight in this order:

1- Attach repair wire from Pin 7 of Euro Switch ---> Pin 17 of Black Harness
2- Attach repair wire from Pin 3 of Euro Switch ---> Pin 19 of Black Harness
3- Swapped Pin 28 on Black Harness with Pin 47 on Brown Harness
4- Coded (used this link: http://golfmk6.com/forums/showpost.p...3&postcount=87)
* I couldn't manually change 20 to 04 so I hit the drop-down box and found something that said "04 - European golf blah blah blah" <---- Was that the right thing to do?!?

5- Went to install LEDs, opened box and one of em was busted so I was like oh and went back to VAG, hit that drop-down box again and set it to what it was before (I think 18 or 20).

Anyhow, problems are:

1- Drivers side reverse light is lit all the time
2- With Euro switch in OFF position - No DRLs or anything is lit up (I thought DRLs were supposed to be on?)
3- With Euro switch in PARKING or ON positions - DRLs are on but dimmed

Can you help?


The LED tails didn't get installed because one of em had a missing male screw.
Just installed my tails WITH Fog but I forgot to get some more repair wires so im still at 20 for byte 18 and just dealing with the bulb out warning for now. Anyway I had a non working left blinker and non working right reverse light. The cause was the damn harnesses....one of the pins was pushed out when I plugged them in so I just unpligged, shoved the pin back into the connector and held it as I plugged the stock connector form the car in. BTW mine were from ECS
__________________
2012 .:R CSG | APR 2+ | 42DD Downpipe | CTS Intake | APR HPFP | HPA Dogbone Mount | DG Short Shifter | 42DD Catch Can | Reverse Cam | LED Tails, puddle lights, door warning lights | New south Boost Guage | Color Matched Side Markers | Garage Door Button. |
Boobslappy is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2012, 12:43 PM   #16
-yz-
Drag Racing Champion
 
-yz-'s Avatar
 
Drives: Golf R
Join Date: Aug 2012
Location: Washington, DC
Posts: 66
Quote:
Originally Posted by Boobslappy View Post
Just installed my tails WITH Fog but I forgot to get some more repair wires so im still at 20 for byte 18 and just dealing with the bulb out warning for now. Anyway I had a non working left blinker and non working right reverse light. The cause was the damn harnesses....one of the pins was pushed out when I plugged them in so I just unpligged, shoved the pin back into the connector and held it as I plugged the stock connector form the car in. BTW mine were from ECS
I actually sorted it out. Turns out that the car WAS coded for Euro cars and because I couldn't install the LED's and had the stock bulbs in... it freaked out.

I installed LEDs today and everything is normal.
-yz- is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.