GOLFMK7
GOLFMK6
GOLFMKV
VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com



Go Back   VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com > Off-Topic Discussions > OFF-TOPIC Lounge!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-30-2017, 04:31 PM   #1
whoami
Newbie
 
Drives: MK6 GTD
Join Date: Jun 2017
Location: RO
Posts: 4
VW flip key to Touareg smart key?

Has anyone done this before?
I have a mk6 GTD with a kessy system and i'm interested to make this key change. Is there any chance?
Attached Images
File Type: jpg 61-L+ZH9SRL._SY355_.jpg (85.6 KB, 43 views)
whoami is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2017, 09:28 PM   #2
Blakcard
FIA GT Newbie
 
Blakcard's Avatar
 
Drives: 2011 Candy White 2dr 6spd GTi
Join Date: Feb 2013
Location: Toronto, ON
Posts: 833
Cant you just buy the Toureg shell and swap the innards?
__________________
by the time you've read this, I'd have already done.....this > Mostly stock, APR stage 1 2.4 file, Stoptech rotors, GTS G707 rims, GFB DV
Blakcard is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2017, 12:41 PM   #3
whoami
Newbie
 
Drives: MK6 GTD
Join Date: Jun 2017
Location: RO
Posts: 4
I'm not sure if it fits. That's why i'm asking. I only need to change the shell but does it fit? If not, is it possible to code that key to work with my car?
whoami is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2017, 04:13 PM   #4
zrickety
Formula 3000 Champion
 
zrickety's Avatar
 
Drives: 10 GTI CSG DSG K04 4DR 142k+
Join Date: Oct 2012
Location: GA 31015
Posts: 4,998
I see different frequencies listed on ebay. Do you know if your key is maybe 315 or 433 MHZ? You can get a china made one to try for $33.
__________________
Quote:
Originally Posted by rs999 View Post
He's a real straight shooter, no monkey business, and the wheel swap at the Kohl's parking lot was quick and easy.
Quote:
Originally Posted by GTI_likeurmom View Post
Well i did use a breaker bar to snug up that nut instead of a torque wrench.
Quote:
Originally Posted by GreasyGinzo View Post
my subframe has been out twice without replacing any bolts and I don't have subframe clunks and my world hasn't ended and my car hasn't blown up.
zrickety is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2017, 07:27 PM   #5
whoami
Newbie
 
Drives: MK6 GTD
Join Date: Jun 2017
Location: RO
Posts: 4
My key is 434 MHZ, but i don't want to buy a shell just to make it garbage if it doesn't fit . That's why i'm here asking you if someone has done it before
whoami is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.