GOLFMK7
GOLFMK6
GOLFMKV
VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com



Go Back   VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com > Technical Topics > Cosmetic Mods (interior & exterior modifications)


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-16-2013, 04:24 PM   #15
phd-12v
Formula 5000 Champion
 
phd-12v's Avatar
 
Drives: 2010 MK6 Gti
Join Date: Feb 2011
Location: PA
Posts: 2,199
needs a new CECM............ mine ends in 087g......even with the harness unplugged, you will still have a battery drain happening. you should get the cecm swapped for a newer one.
__________________
Jason---TECH SUPPORT GURU
2010 Gti w/DSG
2012 Jetta Se 2.5
phd-12v is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2013, 10:02 AM   #16
jamlee
Rally Car Newbie
 
Drives: 2013 cw gti, 2013 gsxr1000
Join Date: Jan 2013
Location: sugar land
Posts: 286
After replaceing the cecm did anyone run into the issue again?
jamlee is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2013, 10:40 AM   #17
Teddy Redskinz
Touring Car Champion
 
Drives: 2012 UG GTI
Join Date: Jan 2012
Location: Orange County, CA
Posts: 255
No issues since I had it replace over a year ago.
Teddy Redskinz is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2013, 05:27 PM   #18
phd-12v
Formula 5000 Champion
 
phd-12v's Avatar
 
Drives: 2010 MK6 Gti
Join Date: Feb 2011
Location: PA
Posts: 2,199
Quote:
Originally Posted by jamlee View Post
After replaceing the cecm did anyone run into the issue again?
nope....................... mine has been flawless
__________________
Jason---TECH SUPPORT GURU
2010 Gti w/DSG
2012 Jetta Se 2.5
phd-12v is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2013, 11:44 AM   #19
timneedscoffee10
Formula 5000 Driver
 
timneedscoffee10's Avatar
 
Drives: 2011 VW GTI w Sunroof
Join Date: Sep 2010
Location: Concord, NH
Posts: 1,928
Balls... this is happening to me too. I have HID retrofits (not ed's, x-forum member sukanis') and a euro switch. I swapped in my stock halogens this morning, but it's still getting power all the time to that signal bulb.
__________________
2017 GTI SE PP - 6 Speed Manual
MK7 GTI Build Thread | MK6 GTI Build Thread

Last edited by timneedscoffee10; 12-22-2013 at 11:52 AM.
timneedscoffee10 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2016, 02:28 PM   #20
Furioustylez75
Newbie
 
Drives: 2014 GTI 2.0L TSI
Join Date: Jul 2015
Location: New York
Posts: 4
this just happened to me. Went to arm alarm, right front turn signal stuck on. bought used BCM, will update later.
Furioustylez75 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2017, 10:47 PM   #21
titogtimkv1
Ready to race!
 
titogtimkv1's Avatar
 
Drives:
Join Date: Nov 2016
Posts: 17
I've had this problem for months got a hid kit from uspmotors and it was great than started to flicker and than one day I went to turn my car it wouldn't start went to jump start it turned on right away than noticed the left turn signal stayed on tested the right one no power tested the left continuous power going back to the stock to take it in for the warranty was gonna go with some spyder headlights I got wonder if I will have same issue this is so annoying should have gotten the premium model FML


Sent from my iPhone using Tapatalk
titogtimkv1 is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2018, 06:47 PM   #22
b1ker4e
Newbie
 
Drives: VW Golf MK6 118 TSI 2009
Join Date: Jan 2018
Location: Australia
Posts: 1
Exclamation BCM failure second time

It's my second time having this problem on my 2009 118tsi Mk6 Golf Comfortline. Yes I have aftermarket hid(low beam and fog lights) both 35w. The first time when it happened was just after a couple of months since I installed the HID's, and yesterday whan I was changing lanes on the freeway it happened again. Constant 12V on on driver side turn signal connector even if the car is locked. The part number of my BCM is 1K0937086C. There is no way fixing the problem other than replacing the whole BCM. I'll get red of my HID's and install new headlights with projector lens and will use LED bulbs this time. I will also change my fogs to LED before I buy a new BCM, hopefully everything will be alright this time.

Should I replace my BCM with the one with same part number as my existing BCM, or use a BCM from a highline model? I've heard that the highline BCM can handle HID's? Will it be compatible with my car? I've got a VAG-COM so I can do all the coding.
b1ker4e is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.