GOLFMK8
GOLFMK7
GOLFMK6
GOLFMKV
VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com



Go Back   VW GTI MKVI Forum / VW Golf R Forum / VW Golf MKVI Forum / VW GTI Forum - Golfmk6.com > Technical Topics > Cosmetic Mods (interior & exterior modifications)


 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-28-2016, 09:59 PM   #15
deAutoLED.com
GolfMK6 Official Vendor
 
deAutoLED.com's Avatar
 
Drives: VW
Join Date: Aug 2012
Location: ny
Posts: 2,518
Quote:
Originally Posted by Jimd0313 View Post
Just an update for anyone who experiences a similar problem. They sent me new bulbs of a slightly different style and they work perfectly. DeAutoKey customer service was fantastic throughout the process! Great company to work with!
Quote:
Originally Posted by UMassGTI View Post
Same with me, great customer service experience. Thanks DeAutoKey!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Thanks for the update, a few we got back and tested seem to have 1 bad resistor the other was fine, so this seems to be an isolated incident.

Another customer who had errors just had a loose connection so please check to make sure the bulb is seated correctly and that the prongs are tight.

Thanks again
__________________
Search all LEDs for your MK6 GTI/Golf:
http://deautokey.com/category/shop-b...-mk6-2010-2014

Bright | Error Free | Tested to work
deAutoLED.com is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.